Adresa: Iasi, str. Cuza Voda, nr.1

ȘCOALA POSTLICEALĂ FEG IAȘI

Vino să înveți la FEG!

Alege domeniul care te reprezinta

Asistent medical generalist

Asistent medical BFKT

Asistent medical de farmacie

Analist programator

Tehnician Maseur

Proiectant Decoratiuni Interioare

Secretariat Birotica

Asistent de Gestiune

Functionar Bancar

Despre noi

Scoala Postliceala FEG Iasi
25 ani de activitate, specializari diverse, locuri fara taxa, diplome recunoscute international.

Scoala Postliceala FEG se adreseaza tuturor absolventilor de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta, absolventilor de facultate, personalului angajat si somerilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze intr-o meserie noua.

Obiectivul principal al Scolii Postliceale FEG este desfasurarea unui program educational care sa creeze specialisti capabili sa raspunda mobilitatii continue de pe piata muncii din Romania si sa se integreze usor in structurile profesionale din celelalte tari ale UE.

Întrebare pusă

Ai întrebări?
Poate găsești aici raspunsurile.

Inscrierile la Scoala Postliceala FEG Iasi se fac in perioada mai-septembrie. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Secretariatul FEG Iasi la numerele de telefon: 0232267805, 0757481467, sau sa accesati pagina oficiala a Scolii Postliceale FEG Iasi, apasati aici

Nu, intrucat inscrierea la scoala postliceala presupune sa fi absolvit liceul, forma de zi sau seral.

Da, intrucat Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011 cu modificarile si completarile ulterioare prevede la articolul 52(2): “Au dreptul sa se inscrie in invatamantul postliceal (…) , absolventii de liceu cu sau fara diploma de bacalureat.”

Nu, nu exista obligativitatea sustinerii examenului de bacalaureat sau a promovarii acestuia pana la finalizarea studiilor scolii postliceale. Cu toate acestea, F.E.G., in calitatea de institutie de invatamant recomanda cursantilor sai care nu au promovat examenul de bacaluareat sa se prezinte la sesiunile organizate de MEN in vederea sustinerii examenului .

La Scoala Postliceala FEG Iasi, se organizeaza sesiune de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi. Admiterea pentru locurile cu taxa se realizeaza in baza unui test de aptitudini si a unui interviu (unde este cazul). Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist se realizeaza in baza Metodologiei de admitere pe locuri fara taxa, disponibila, la sediul scolii. Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: Ms – media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Ocuparea locurilor fara taxa, pentru cursantii inscrisi la toate specializarile, cu exceptia Asistent medical generalist, care au trecut testul de admitere, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: Ms – media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat. Pentru specializarea Asistent Medical Generalist-locuri fara taxa, se va sustine examen de admitere, asa cum a fost precizat anterior.

Proiecte de cooperare europeana

0
Beneficiari Erasmus
0
Proiecte europene
0
Tari partenere
0
Institutii Partenere

Testimoniale

Pentru un viitor asa cum vrei tu!

Contact

Strada Cuza Voda nr 1, Iasi
Luni-Vineri 08:00 - 20:00, Sambata 09:00 - 13:00
Pre inscriere online