Adresa: Iasi, str. Cuza Voda, nr.1

“Ne pregatim de concurs”

Obiectivul activitatilor practice

Pe parcursul anului scolar 2016-2017, Scoala Postliceala FEG impreuna cu stilisti de la Donna Carina a realizat un program de activitati practice, avand ca obiectiv deprinderea cursantilor de la specializarea Stilist cu tainele meseriei, implicand aici modulele de coafare a parului, tunsori si colorimetrie. Activitatile i-au ajutat pe cursanti si in pregatirea concursului “Bravo, ai stil!”. Multumim partenerilor de la Donna Carina pentru interesul si profesionalismul de care au dat dovada.

Despre Donna Carina

DONNA CARINA înseamnă tradiţie, profesionalism şi respect pentru imaginea ta. DONNA CARINA este unul dintre saloanele de înfrumuseţare de prestigiu din Iaşi, cu o tradiţie de peste 15 ani.
Donna Carina a debutat in urma cu 17 ani, sub numele saloanelor Sei Bella. Inainte de criza financiara din 2008, directorul firmei a hotarat sa vanda cladirea Sei Bella, pe 4 niveluri din Tudor Vladimirescu.

In urma acestei tranzactii, doamna director, licentiata in matematica, a reusit sa aduca saloanele Donna Carina pe locul 3 in tara; prin seriozitatea si profesionalismul atat a angajatilor cat si a serviciilor oferite, Donna Carina, a primit numeroase aprecieri pozitive din partea turistilor care i-au calcat pragul.
De cativa ani, saloanele Donna Carina, au in jur de 120 de angajati, iar in ultimul an s-a deschis Academia Donna Carina. Lectorii acesteia au format peste 200 de persoane specializate in coafor, frizerie, manichiura si cosmetica.
Saloanele Donna Carina se adreseaza unui public ce doreste servicii de inalta calitate, sa fie tratat cu cele mai bune produse din tara si sa aiba parte de un cadru placut, elegant si elevat.

 

 

Sursa activitati scoala Postliceala FEG Iasi

Sursa Donna Carina