Concurs “De la teorie la practică”


Descriere

Scoala Postliceala FEG Iasi organizeaza in cadrul Saptamanii europene a competentelor profesionale, un program integrat de activitati, destinat tuturor cursantilor, cadrelor didactice si colaboratorilor sai, program intitulat “Punti intre scoala si piata muncii”. Programul vizeaza cresterea atractivitatii invatamantului tehnic si profesional, prin promovarea de exemple de buna practica intre mediul de afaceri si educatie, cat si initiative punctuale din cadrul organizational al FEG Iasi.

Unul din evenimentele organizate in cadrul acestui program, este concursul “DE LA TEORIE LA PRACTICA”. Acesta vizeaza motivarea pentru propria formare a cursantilor scolii si selectarea cursantilor cu cele mai bune competenţe practice.
Concursul se adreseaza cursantilor Scolii Postliceale FEG Iasi, specializarea Asistent medical generalist, inscrisi in anii II si III de studii si inmatriculati în anul şcolar 2018-2019.Pentru anii II şi III, concursul va consta intr-o proba practica, din materia studiata la modulele din tematica, avand o durata cuprinsa intre 10 si 15 minute pe care candidatul o va executa si prezenta oral, in timp ce o executa. Fiecare candidat va avea dreptul sa participe la concurs insotit de un alt cursant al scolii, ales de el si care sa-l ajute in executia probei practice. Acest cursant, denumit in continuare ajutor, nu va fi implicat in prezentarea probei.
Pentru anul I, concursul va constra intr-un test din materia predata la disciplinele Anatomia si fiziologia omului, Semiologie medicală, Nursing general.

Data Ora Locatia Eveniment
Luni
05 Noiembrie 2018
16:00-20:00
Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul II)
Marti
06 Noiembrie 2018
16:00-20:00 Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul I)
Miercuri
07 Noiembrie 2018
16:00-20:00 Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul III)

Metodologie concurs   

Afisarea rezultatelor finale si premierea se va face după fiecare zi de concurs.


Galerie
Parteneri