“Punţi între şcoală şi piaţa muncii”

-program integrat de activităţi-

14 octombrie - 18 octombrie 2019


Săptămâna europeană a competențelor profesionale este o inițiativă a Comisiei Europene având ca scop creșterea atractivității educației și formării profesionale (VET) şi promovarea acestuia prin acţiuni menite să demonstreze că această formă de învatamant este o prima optiune si nu o varianta de rezerva pentru elevi si familiile acestora. Săptămâna include evenimente în țările participante din întreaga Europă, la nivel local, regional și național.

Şcoala Postliceală FEG Iaşi participă pentru a patra oara la Săptămâna europeană a competențelor profesionale, cu programul de activităţi intitulat “Punţi între şcoală şi piaţa muncii” , program care vizează creşterea atractivităţii învăţământului tehnic şi profesional, prin promovarea de exemple de bune practici între mediul de afaceri și educație, cât și inițiative punctuale din cadrul organizațional al FEG Iași.

Activitățile desfășurate în acestă săptămână constau în: concursuri de abilități practice, vizite la instituții de profil(spitale, fabrica de medicamente, birou vamal, ANAF, firme din domeniul IT si al amenajărilor interioare), organizarea de sesiuni de informare cu invitați- specialiști în diverse domenii, prezentari de oferte de locuri de muncă în țară și în străinătate, evenimente de valorizare a rezultatelor proiectelor Erasmus+ desfășurate de școală.

In 2019, Săptămâna europeană a competențelor profesionale este organizată în perioada
14 octombrie - 18 octombrie.


“Punţi între şcoală şi piaţa muncii” este un eveniment organizat împreună cu voi și pentru voi! Alatura-te si descoperă-ți talentul!