Concurs “De la teorie la practică”


Descriere

Scoala Postliceala FEG Iasi organizeaza in cadrul Saptamanii europene a competentelor profesionale, un program integrat de activitati, destinat tuturor cursantilor, cadrelor didactice si colaboratorilor sai, program intitulat “Punti intre scoala si piata muncii”. Programul vizeaza cresterea atractivitatii invatamantului tehnic si profesional, prin promovarea de exemple de buna practica intre mediul de afaceri si educatie, cat si initiative punctuale din cadrul organizational al FEG Iasi.

Unul din evenimentele organizate in cadrul acestui program, este concursul “DE LA TEORIE LA PRACTICA”. Acesta vizeaza motivarea pentru propria formare a cursantilor scolii si selectarea cursantilor cu cele mai bune competenţe practice.
Concursul se adreseaza cursantilor Scolii Postliceale FEG Iasi, specializarea Asistent medical generalist, inscrisi in anii II si III de studii si inmatriculati în anul şcolar 2017-2018.Pentru anii II şi III, concursul va consta intr-o proba practica, din materia studiata la modulele din tematica, avand o durata cuprinsa intre 10 si 15 minute pe care candidatul o va executa si prezenta oral, in timp ce o executa. Fiecare candidat va avea dreptul sa participe la concurs insotit de un alt cursant al scolii, ales de el si care sa-l ajute in executia probei practice. Acest cursant, denumit in continuare ajutor, nu va fi implicat in prezentarea probei.
Pentru anul I, concursul va constra intr-un test din materia predata la disciplinele Anatomia si fiziologia omului, Semiologie medicală, Fiinta umana si nursingul si Bazele stiintei nursingului.

Data Ora Locatia Event
Luni
20 Noiembrie 2017
16:00-20:00
Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul I)
16:00-20:00
Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul II)
Marti
21 Noiembrie 2017
16:00-20:00 Casa Modei, etajul 5
Desfasurarea concursului
"De la teorie la practica" (anul III)
Joi
23 Noiembrie 2017
16:00 Casa Modei, etajul 5
Premierea câstigătorilor concursului
"De la teorie la practică"

Metodologie concurs   Tematică concurs
Afisarea rezultatelor finale se va face după fiecare zi de concurs.
In urma participarii la concurs, primii 20 clasati vor participa la o vizita de studiu la spitalul Arcadia.Totodata vor fi acordate un numar de 3 premii pentru fiecare an de studiu.Premiile vor fi in valoare nominala de 500 lei.


Galerie
Parteneri