VIZITA DE INFORMARE/FORMARE IN SPITAL


Descriere

Scoala Postliceala FEG Iasi organizeaza in cadrul Saptamanii europene a competentelor profesionale, un program integrat de activitati, destinat tuturor cursantilor, cadrelor didactice si colaboratorilor sai, program intitulat “Punti intre scoala si piata muncii”. Programul vizeaza cresterea atractivitatii invatamantului tehnic si profesional, prin promovarea de exemple de buna practica intre mediul de afaceri si educatie, cat si initiative punctuale din cadrul organizational al FEG Iasi.

Una din activitatile desfasurate in cadrul acestui program, este vizita de informare/formare organizata de Scoala Postliceala FEG Iasi in parteneriat cu ARCADIA MEDICAL-Spitale si centre medicale.

Scopul acestei vizite este familiarizarea cursantilor scolii cu mediul organizational spitalicesc, insa activitatea are si o latura formativa, intrucat vor fi oganizate sesiuni de intrebari adesate cursantilor de catre cadrele medicale dar si sesiuni de tipul “intreaba expertul”.

In cadrul Saptamanii europene a competentelor profesionale vor fi organizate 3 vizite, pentru 3 grupuri de 20 de cursanti de la specializarea Asistent medical generalist, anii I, II si III de studii, dupa cum urmeaza:
-Marti, 21.11.2017 anul I, in intervalul orar 10:00-12:00.
-Miercuri, 22.11.2017 anul II, in intervalul orar 10:00-12:00.
-Joi, 23.11.2017 anul III, in intervalul orar 10:00-12:00.
Galerie
Parteneri