E-(m)PACT

                                                                                                                                           

 

 

Proiect E-(m)PACT 

scurta prezentare

Proiectul E-(m)PACT este un proiect de Parteneriat Strategic pentru VET (Invatamant Tehnic si Profesional), finantat de Comisia Europeana prin Programul Erasmus +.

Proiectul are o durata de 2 ani si se va desfasura in perioada Noiembrie 2017-Octombrie 2019.

Parteneriatul cuprinde 6 institutii de invatamant din 6 tari: Romania (FEG- promotor), Danemarca, Turcia, Olanda, Portugalia si Spania.

Scopul proiectului este cresterea calitatii invatamantului sanitar prin implementarea metodei de simulare in nursing si a utilizarii TIC in activitatile instructiv-educative, dar si prin crearea unui spatiu care sa permita schimbul de experienta si bune practici.

Scolile partenere vor derula activitati de simulare in nursing, pe baza de scenarii, le vor filma si le vor utiliza ulterior ca suport in procesul de invatare. Totodata vor fi create o serie de tutoriale pentru cursurile teoretice, incercandu-se astfel extinderea spatiului de invatare in afara scolii.

Proiectul cuprinde si mobilitati de formare pentru cadrele didactice si cursanti din toate scolile partenere.

La Iasi, in perioada 14-15 decembrie 2017, are loc prima intalnire din cadrul proiectului, gazduita de FEG Iasi, promotorul proiectului.

 

Noutati:
Scoala Postliceala FEG face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2018 Scoala Postliceala FEG face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2018 Scoala Postliceala FEG face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2018 Scoala Postliceala FEG face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2018